Renovació quasi completa de la plantilla del Pego C.F.

Un equip pràcticament nou, que conserva 5 jugadors de l´anterior tempora aposta per la juventut. La mitjana d´edat se situa en els 22 i 23 anys per a aconseguir un equip més enèrgic, amb la filosofia de la superació personal i d´equip al capdavant de cada partit. Melendes passa a ocupar el lloc de segon entrenador dels rogets. Pràcticament tots els nous fitxatges ja estan tancats i sentint al president del Pego C.F., Enrique Moll es fàcil endevinar que quasi tota la plantilla és novella. De fet, com ja vam avançar la setmana passada només 5 jugadors romanen a l´equip: Borja, Turbi, Guillem, Tomaca i Beltrán. A més de l´entrenador, Juan Carlos Eres. La resta són tot noves cares. Tot i que caldria destacar la presència de jugadors com Frederic, que ve directament del juvenil, de Simó, que durant molts anys ha estat jugant en equips gallecs. Navarro torna a Pego després de passar un any de cessió al Teulada.

Una altra nova incorporació en el primer equip és la de Melendes, el que fins ara era l´entrenador del juvenil. Treballarà com a segon entrenador del primer equip per a interrelacionar la plantilla, el primer entrenador i la directiva.

La plantilla està dominada per la juventut, Juan Carlos Eres ha cregut convenient triar una mitjana d´edat entre els 22 i 23 anys per a intentar donar-li energia i potència a l´equip. Per a què la superació personal i de grup impere com a filosofia durant aquesta temporada.

Dates importants per als rogets: el 24 es realitzarà el primer entrenament. El dia 1 jugarà el primer partit amistós. El dia 10 tindrà lloc la presentació del nou equip a les 8 de la vesprada. A continuació partit contra l´Alcoiano per a posar els motors a prova.
566 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!