Divendres es reunix el jurat del XXIV Concurs de Cartells de Carnestoltes

Dissabte passat, a les 13h., finalitzava el termini per a presentar obres. Des de la Casa de Cultura han avançat que tots els cartells presentats són de bona qualitat. De fet, asseguren que totes les obres podrien ser guanyadores.
A mitjans d’octubre es publicaven les bases del XXIV concurs de Cartells de Carnestoltes. Dissabte passat es va tancar el termini per a presentar obres. D’entre les presentades eixirà el cartell que anuncie les festes de Carnestoltes i Pinyata de 2016 a Pego, que tindran lloc el 6 i 13 de febrer, respectivament. El que també indica que la Baixada del riu Bullent tindrà lloc el 30 de gener de 2016.

Les bases d’este concurs de cartells que convoquen les regidories de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Pego indiquen que el proper divendres, 18 de desembre, es reunirà el Jurat per dictaminar el resultat del concurs.

El premi consistirà en una quantitat en metàl·lic de 500 euros. De l’import del premi es farà la preceptiva retenció sobre el I.R.P.F. El cartell guanyador quedarà en propietat de l’Ajuntament de Pego, qui tindrà tots els drets de reproducció i explotació.

Des de la Casa de Cultura ens han avançat que totes les obres presentades en 2015 tenen bona qualitat i, de fet, asseguren que tots els cartells podrien guanyar la 24a edició.

768 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!