Dissabte tindrà lloc el plenari que trie el nou alcalde de Pego

Es confirma que la propera sessió plenària a l’Ajuntament de Pego per a confirmar el canvi de persona al capdavant de l’alcaldia i que el socialista Enrique Moll deixe de ser alcalde en funcions, serà dissabte, 20 de juliol, a les 12.30 hores. Prèviament el regidor del PP, Eduardo Siscar prendrà possessió.
En la darrera sessió extraordinària realitzada a l’Ajuntament de Pego el passat dijous, 11 de juliol, en la que Carmelo Ortolà renunciava oficialment a l’alcaldia del municipi després de 10 anys al seu capdavant, es va avançar que el disssabte 20 de juliol, es duria a terme l’elecció del nou alcalde de la localitat, el socialista Enrique Moll. No obstant això, ja en aquell moment, com a primer tinent d’alcalde, Moll era l’encarregat de tancar el plenari i és que, una vegada Ortolà va renunciar al càrrec, Moll passava a ser alcalde en funcions de l’Ajuntament de Pego.
Hui, es notificava des de la secretaria del consistori pegolí que dissabte, 20 de juliol, a les 12.30 hores es durà terme una sessió extraordinària en la que, en primer lloc, Eduardo Siscar prendrà possessió de la seua acta de regidor pel Partit Popular després de la renúncia de Maria del Mar Sastre per incompatbilitat laboral. Acte seguit, es durà a terme l’elecció de l’alcalde. Segons els passos donats fins ara i el guió escrit, el socialista Enrique Moll serà envestit per majoria absoluta, amb els 4 vots del seu partit, 4 vots més de Ciutadans de Pego i 1 del Bloc-Compromís. L’altre regidor de la formació valencianista, com ja fera amb la envestidura de Carmelo Ortolà, s’abstindrà. El PP no ha anunciat el seu vot, però és de suposar que siga en contra. La resposta la tindré dissabte a partir de les 12.30 hores al saló de plens de l’Ajuntament de Pego.

811 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!