Dissabte se celebra la segona edició de la Gaming Experience a Pego

La regidoria de Joventut, per mig de l’Infojove Pego, ha organitzat una nova jornada per als amants dels videojocs i jocs de taula que es farà dissabte, dia 17, de matí i de vesprada, a les instal·lacions del mercat municipal.

Hi haurà tornejos i competicions dels videojocs que compten amb més seguidors en l’actualitat, com el Fall Guys, FIFA23, Fortnite i Mario Kart. També s’habilitarà una zona de joc lliure amb el Just Dance, realitat virtual, GT Sport i Play Station 5.

Com a novetats, en aquesta segona edició la Gaming Experience comptarà amb una zona de jocs de taula, amb Escacs i jocs com el Virus, Dixit, Catan, Uno, la Fallera Calavera i molts més; i una altra zona retro amb tradijocs i unflables per al públic més jove.

Tota la jornada, que tindrà lloc de les 11 a les 14 i de les 16 a les 20 hores, serà retransmesa pel youtuber pegolí Pablankus.

Hi haurà premis per a les persones que es classifiquen als primers llocs de les diferents classificacions en els tornejos i regals per a totes les visitants. Entre d’altres, Targetes Google, Funko pops, auriculars per a gaming, teclats, ratolins gorres, samarretes i jocs de taula.

Per a participar-hi s’ha de fer una inscripció, a través del web d’Omega World Games, que es diu www.omegawg.com. El link es troba en la bio de l’Instagram d’Infojove Pego.

681 Visites
Hola!!