Dissabte, el teatre municipal, acull una nova Gala Benèfica a favor d’Obrint Camí

Amb la filosofia amb que va començar tot ara fa 10 anys, que pivota sobre el fet que ‘Tu ho fas possible’, enguany l’associació de persones amb discapacitat de Pego, l’Atzúbia i les Valls torna a convocar els pegolins i les pegolines a una vesprada plena de música i ball al teatre municipal.

Fa deu anys s’organitzava la primera gala benèfica a favor d’Obrint Camí, al maig de l’any 2008. Una idea que va suggerir i proposar, Dolores “La Coloma”, actual presidenta de l’associació i cantant apassionada. Una iniciativa que va donar ales a l’associació de persones amb discapacitat de Pego, l’Atzúbia i Les Valls i que alhora, va permetre brillar, per una nit, a totes les persones del poble que ballen o canten de manera no professional.

Així, demà dissabte, 19 de maig, el teatre municipal de Pego acollirà una nova Gala Benèfica a favor d’Obrint Camí. Enguany, esta està enfocada a recordar ‘Els grans musicals’ de Broadway. Fragments emblemàtics de muntatges com El Rey León, Oliver Twist, Doris Day o Sister Act, es podran veure a Pego de la mà dels festers del Crist d’Oliva. Una mostra del caràcter que comença a prendre esta Gala Benèfica d’Obrint Camí, superant les barreres poblacionals i convidant a actuar a artistes de localitats veïnes.

La Gala Benèfica d’Obrint Camí també comptarà amb actuació del grup de ball d’Analia, que li imprimirà un estil bastant diferent a l’espectacle i… per posar-li emoció, Obrint Camí es guarda alguna sorpresa amagada a la xistera.

La cita és a les 7.30 de la vesprada, al teatre municipal.

El preu de l’entrada és de 5€ i hi ha habilitada fila zero. Es pot adquirir en establiments comercials socis, a la Casa de Cultura i preguntant als i les membres d’Obrint Camí.

1057 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!