Dimitix el regidor de Compromís per Pego Jordi Pascual

En el seu perfil de facebook este matí explicava que «per motius de feina i d’altres inquietuds, no dispose del temps que fa falta per a estar al dia, tindre la documentació estudiada, etc., factors que fan que no estiga fent tot el que toca fer i és una situació que no m’agrada, sóc dels que pensa que quan fas alguna cosa, l’has de fer bé, i després de pensar-ho i valorar-ho molt vaig comunicar el meu sentir a l’executiva local i el dijous passat dia 15 de desembre, vaig presentar la meua renúncia a l’acta de regidor.» Reies Vicens entrarà com a nova regidora. Ahir s’estrenava com a representant de la formació valencianista a ‘Vesprada Política’.

not5601La notícia política de hui està en la dimissió del regidor de Compromís per Pego, Jordi Pascual Sendra, qui fa poc més d’un any (el 5 de novembre de 2015) prenia possessió de la seua acta, després de la dimissió de la cap de llista de la formació, Conxa del Ruste, per incompatibilitat amb el seu nou càrrec al Govern de la Generalitat Valenciana com a Sotssecretària en Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Aquell dia Jordi Pascual va prendre la paraula per a expressar que «a partir d’ara tinc una responsabilitat i un privilegi en la tasca que tinc per davant» i assenyalava que la seua «il·lusió és contribuir al canvi de paradigma en la política actual i donar pas a una política més participativa i horitzontal on les persones siguen protagonistes».

jordi-pascual-explica-dimissioEste matí, a les 06.35h., el regidor de Compromís per Pego publicava al seu perfil de facebook que des de novembre de 2015 les circumstàncies han canviat i «ara, per motius de feina i d’altres inquietuds, no dispose del temps que fa falta per a estar al dia, tindre la documentació estudiada, etc.» per exercir de regidor com ell entén que s’ha de fer, el que l’ha provocat «una situació que no m’agrada» i, atès que Jordi Pascual és de les persones que «pensa que quan fas alguna cosa, l’has de fer bé», ha decidit després d’analitzar els pros i contres, que el millor era renunciar a l’acta de regidor. Esta decisió la va comunicar a l’executiva de Compromís per Pego i el passat dijous 15 de desembre, va presentar eixa renúncia a l’Ajuntament de Pego.

«Pense que el més honest que puc fer, amb les persones que van votar a Compromís per Pego en les darreres eleccions locals, amb les persones del col·lectiu de Compromís per Pego, amb les persones de l’executiva local de Compromís per Pego, però sobretot, amb mi mateixa; és deixar pas a una persona que dispose de temps i ganes per a fer la tasca com cal»,
concloïa Jordi Pascual en el seu escrit.

p1220666Jordi Pascual, però, deixa la porta oberta a tornar a la política activa, ja que s’acomiada dient que «No sé si és un adéu definitiu o un fins després», el que sí que té clar és que en estos moments necessita la seua «energia per a altres coses».

La corporació municipal feia públic el seu agraïment a «Jordi Pascual, membre de Compromís per Pego, per la seua tasca al llarg d’aquests mesos com a part de l’oposició. Independentment de discrepàncies polítiques i diferents visions de fer política, com a regidors tots anem pel mateix camí. Enhorabona pel teu treball», expressaven.

15578456_1244302868985253_3150520790174750493_nReies Vicens serà la persona que el substituïsca a partir del proper ple ordinari de l’Ajuntament de Pego que tindrà lloc dijous 5 de gener de 2016. Reies Vicens s’estrenava ahir a ‘Vesprada Política’ com a representant de Compromís per Pego i l’alcalde, Enrique Moll, li donava la benvinguda com a futura regidora, desvelant-nos el que hui ja és notícia.

 

3349 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!