La venda de loteria de Nadal repunta tímidament en 2016

Les terminacions més buscades són el 69, 15 i 13. La venda per telèfon des de totes les parts d’Espanya cada any s’incrementa. Així mateix, diversos són els números que s’han esgotat durant estos dies.

admon02
El Saurí d’Or, administració de loteria de Pego

Demà és 22 de desembre i tots i totes estarem pendents, durant el matí, del sorteig més esperat de l’any, el de la Grossa de Nadal. Com cada 22 de desembre es tornaran a repartir molts milions d’euros per tot l’Estat, alhora que hi haurà moltíssima salut per a totes aquelles persones que s’han quedat amb les ganes d’arreplegar un bon pessic.

Este matí hem visitat l’única administració de loteria del poble, el Saurí d’Or, per saber com havia anat la venda de Loteria de Nadal este 2016 i ens han informat que, tot i que encara no han acabat de fer el recompte de vendes, la sensació és que enguany ha pujat lleugerament la venda de loteria.

En estes vendes, any a any, s’incrementa el nombre de compres per telèfon. Les demandes arriben de tot l’Estat. Normalment és gent que busca dates especial, com puguen ser la data de naixement, de boda o similars. En les vendes en directe, les terminacions més demandades este 2016 han estat el 15, el 13 i el 69.

Durant la nostra visita una persona ha telefonat interessant-se per un número molt concret i li han informat que es venia a Dénia, però que lamentablement arribava tard perquè ja s’havia esgotat. I és que són bastants els números que, a hores d’ara, s’han esgotat.

Com a anècdota, ens han explicat que este matí un dels personatges més característics de Pego, Vergueta, ha passat per allí i ha vaticinat que el número al que li tocarà la Grossa de Nadal és el 60.089, venut a València.

Demà dijous, 22 de desembre, Ràdio Pego informarà al minut dels premis que vagen eixint al llarg del matí durant el Sorteig de La Grossa de Nadal.

 

1816 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!