Dimecres, xerrada informativa sobre la nova llei d’Educació a Pego

Tindrà lloc a l’aula d’usos múltiples de l’IES Enric Valor a les 19.30 hores. L’acte forma part d’una sèrie de xerrades que està duent la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Marina Alta dirigida a tota la comunitat educativa per informar dels recents esdeveniments en l’àmbit educatiu, tenint en compte la velocitat amb que ocorren. D’altra banda, 5, 6 i 7 de febrer hi ha convocada vaga d’estudiants en contra de la reforma educativa.
Després dels recents esdeveniments en l’àmbit educatiu i tenint en compte la velocitat amb la qual estan sorgint tots els canvis, la Plataforma per l’Ensenyament Públic de la Marina Alta convida a tota la Comunitat Educativa de Pego i centres educatius de la Marina Alta i comarques veïnes a una xerrada informativa el dimecres 6 de febrer a les 19:30h a l’Aula d’Usos Múltiples de l’IES ENRIC VALOR de PEGO.

En aquesta xerrada, s’analitzaran els canvis que estan patint i patiran els estudiants en els propers cursos i com aquests canvis afectaran a la seva formació, a la capacitat de prendre decisions, recursos, etc. En concret, s’analitzarà i comentarà l’esborrany de la nova Llei d’Educació (LOMQE) i també explicarà què és el que passa amb el nou Decret sobre l’admissió d’alumnes, un decret que ha provocat que les AMPES estiguen començant a demanar la seva retirada.

Raquel Gómez, Professora de l’IES Número 1 de Xàbia i Bernat Valero, delegat de l’STEPV de la Marina Alta i Baixa, seran els encarregtas d’informar de totes les novetats educatives.

Aquesta xerrada informativa coincidix, més o menys, en el temps amb la convocatòria de tres dies de vaga estudiantil. Dimarts, dimecres i dijous els estudiants estan cridats a la vaga per part dels sindicats d’estudiants en defensa de l’escola pública i en contra de la nova llei educativa presentada per l’actual ministre, José Ignacio Wert.
689 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!