La Vall de Laguar al Centre d’Exposicions de Pego

De la mà de Pepa Vidal i Mischa Fulljames. A través de les disciplines de la pintura i la fotografia estes dos ‘guareres’ transmeten els detalls de la convivència entre veïns, les característiques del paisatge que hi alberga la vall i els tresors que hi oferix. L’exposició ‘Sensaciones del alma’ estarà fins el 16 de febrer. Divendres passat, durant la inauguració de la mostra també es va presentar a Pego el llibre de les coautores, ‘La màgia d’una vall’, composat per fotografies de Fulljames i poemes de Vidal.‘Com tu Alahuar’ és un dels poemes que trobem a ‘La màgia d’una vall’ el llibre que divendres passat es va presentar, al Centre d’Exposicions Museu d’Art de Pego, per les coautores de l’obra, Pepa Vidal, responsable de les poesies i Mischa Fulljames, els ulls fotogràfics que il·lustren la publicació.
Aquest llibre es complementa amb l’exposició que, fins el 16 de febrer, es podrà contemplar al Centre d’Exposicions. Com a títol, ‘Sensaciones del alma’; com a subtítol, ‘Paisatges i reflexos de Laguar’. La mostra està composada de quadres i fotografies. Les pintures són fruit de la mirada de Pepa Vidal. Les fotografies les perfilen els ulls de Mischa Fulljames. Explicava Pepa que la connexió entre ambdues ha estat molt fàcil. Una connexió que ve de fa temps enrere i que, en primer lloc es va cristal·litzar en el llibre ‘La màgia d’una vall’, composat per poemes de Pepa i fotografies de Mischa.

Mischa Fulljames manifestava que la Vall de Laguar l’inspira moltíssim. El paisatge, les flors, els canvis de les estacions… Confessa que el llibre va fluir amb facilitat perquè les poesies de Pepa encaixen molt bé amb les fotografies que ella captura.
En el llibre ‘La màgia d’una vall’ Pepa i Mischa volen reflexar “la vida del poble”. La tranquil·litat, els costums, el poden fer confidències amb el veïnat, les algarabies dels xiquets al carrer… Un cant perquè continue la vida del poble amb l’alegria que comporta la presència del jovent, que, malauradament, cada vegada més opta per marxar, segons assenyalva Pepa Vidal.
L’exposició és una continuïtat del llibre perquè la seua temàtica seguix sent la Vall de Laguar. La mostra és una manera de compartir la seua estima pel lloc on viuen i transmetre l’encant que elles han descobert al si de Laguar.
En paraules de Mischa, l’exposició ‘Sensaciones del alma’ vol transmetre “l’agraïment de la vida i de la bellesa que ens rodeja”.
La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Pego, Alicia Siscar, present a la inauguració de l’exposició i a la presentació del llibre es mostrava agraïda perquè, “durant uns dies portar-nos una vall tan bonica que tenim ací i que estiga exposada en les dos vessants de pintura i fotografia”.
690 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!