Dilluns pròxim començaran les IX Jornades de l’Arrós Bomba i Bombó de Pego

16 bars i restaurants participen en aquesta novena edició de les jornades gastronòmiques, que tindran lloc del 9 al 29 de novembre. Enguany hi ha novetats, la primera de totes, la data perquè les jornades se celebraven al mes d’abril.

La pandèmia de covid-19 ha trastocat altres elements segons han comentat aquest matí el regidor de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, Ricardo Sendra, i la tècnic de Creama, Alicia Carbonell, durant la presentació de l’activitat als mitjans de comunicació.

Una de les principals diferències amb edicions anteriors és que enguany no hi haurà cap menú en comú, i cadascun dels 16 establiments podrà fer el seu menú amb llibertat d’establir el seu preu també, tal com indica Ricardo Sendra.

En aquest sentit, la intenció és consultar als bars i restaurants els menús amb dos dies d’antelació per tal de poder donar-los difusió des de les xarxes socials i mitjans de comunicació de l’Ajuntament, Creama i Turisme Pego. La tècnic de Creama, Alicia Carbonell, ha insistit en la extrema importància enguany de telefonar als establiments i fer reserva prèvia.


La promoció serà una part important d’aquesta iniciativa, perquè es pretén captar tant als pegolins i pegolines, com a habitants dels municipis veïns i d’altres punts de la Comunitat Valenciana. L’objectiu final és revitalitzar el sector hostaler.


La promoció es durà a terme amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, que finançarà el 60% de les despeses. En l’organització d’aquesta novena edició de les jornades s’han implicat l’Ajuntament de Pego, Creama, L’associació d’hostalers de Pego, L’exquisit Mediterrani de la Universitat d’Alacant i la Diputació d’Alacant.

Ricardo Sendra ha remarcat que aquestes jornades serviran per a posicionar l’arròs de Pego i la seua gastronomia i ha avançat que l’Ajuntament de Pego vol treballar en aquest sentit en l’any pròxim.

Els restaurants que participen en les IX Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Bomba i Bombó de Pego són Aranbea, El Moss, Club de Tenis, Llit i Taula, L’Om, Coopego, Rafel, Ca Vicent, Casino, La Placeta, Zorrilla, Ca Briones, Nou Trinquet, Ca Merescal, Daniel i Karina. Setze en total. Segons Alicia Carbonell, en són més que en l’edició anterior.


Tots aquestos establiments lluiran durant les jornades un adhesiu identificatiu que també és nou en aquesta edició. I regalaran als qui vagen a degustar els menús un davantal de record.
Per part dels hostalers, Jose, del bar Zorrilla, s’ha mostrat optimista però, dins de les actuals circumstàncies afirma que les seues expectatives són a curt termini.
1426 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!