Agenda del 30 d’octubre al 4 de novembre

Des del dimecres, a la biblioteca municipal de Pego els xiquets i xiquetes són rebuts per Queixalets espanta la por. A més, a més, la biblioteca té una nova decoració terrorífica, que hi romandrà, fins al 6 de novembre, últim dia de la presència de Queixalets.


A la biblioteca també hi ha un auca de por, contes terrorífics per a tots els visitants i altres sorpreses en aquestes dates especials. A més, està fent una rondalla de por a través de les xarxes socials.

Els majors poden aprofitar el dia de demà per a fer la ruta senderista a la Foradà des d’Alcalà, que ha organitzat la Mancomunitat de Pego i les valls.


L’eixida serà a les 10 del matí des de la Vall d’Alcalà. Tota la informació d’aquestes rutes interpretatives te l’ofereix l’oficina de Turisme. Has de 96 640 08 43 o també pots contactar per e-mail, escrivint a pegoilesvalls@touristinfo.net


I, el dimecres, dia 4, al teatre municipal es presentarà el llibre Pérez Galdós(1843-1920), de Publio López Mondéjar, de fotohistoriador, periodista i membre de la Reial Acadèmia de les Belles Arts de San Fernando, que té una estreta relació amb Pego.


La presentació de l’obra serà a les set de la vesprada, i l’autor oferirà una xerrada titulada «Al voltant de Galdós». En ella intervindrà també l’arxiver municipal, Joan Miquel Almela. Per tal de controlar l’aforament, que és limitat, cal reservar plaça per e-mail al correu arxiumunicipal@pego.org o telefonant al mòbil 691022497.

780 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!