Dilluns obrirà les portes l’espai Infojove Pego a l’antic institut

El dilluns, dia 28, obrirà el nou espai Infojove de Pego, situat a l’antic institut. Més que una oficina d’informació, un lloc en què els joves podran gaudir de diferents activitats que s’organitzarà per a ells. I, també un espai per a estudiar, accedir a internet i consultar dubtes o fer gestions relacionades amb els estudis i l’oferta de la Xarxa Jove Marina Alta i de l’IVAJ, segons ha explicat el regidor de Joventut, Raül Tamarit, qui ha recordat que Pego compta amb un servei Infojove des que el creara Rebeca Bañuls, regidora de l’àrea en la darrera legislatura.


Les instal·lacions de l’Infojove seran un punt d’informació i trobada que estarà format per una oficina, amb diferents espais d’activitats i connexió wifi gratuïta, i dues aules, preparades per a usuaris de diferents edats.


Però, a més de l’oficina i les aules, es farà servir altres instal·lacions de l’antic institut, perquè els usuaris puguen gaudir de diferents jocs i activitats. La tècnica d’Infojove Pego, Carla Llavori Alemany, és qui s’encarregarà des d’ara d’informar i assessorar els usuaris respecte als serveis que s’ofereix per als joves de la comarca a través de la Xarxa de la Marina Alta i a través de l’IVAJ, a més i d’organitzar i gestionar les activitats, que van dirigides a xiquets i xiquetes partir dels 10 anys.


L’espai Infojove a l’antic institut obrirà les seues portes el dilluns i el seu horari serà els dilluns de vesprada, de quatre a set. La resta de la setmana, del dimarts al divendres, estarà obert de nou a una i mitja pel matí i de quatre a set, per la vesprada. També els dissabtes de matí, de nou a una i mitja.

Raül Tamarit ha avançat que aquest és l’inici d’un projecte més ambiciós, que inclourà nous atractius per als joves del municipi.


I per a donar-ho a conèixer, les instal·lacions seran visitades per alumnes dels centres escolars de Pego.

Per a més informació, Infojove Pego es pot trobar en Facebook i Instagram amb l’usuari @infojovepego.
1999 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!