Tallers, cursos i activitats a la Vall de Gallinera

A la Vall de Gallinera s’ofereix un taller titulat «Aprèn a utilitzar el teu mòbil», dirigit a persones majors de 50 anys.


És aquesta una iniciativa de l’Ajuntament de la Vall de Gallinera, amb el suport de la Diputació d’Alacant, que consta de dos sessions.


La primera tindrà lloc aquesta vesprada, a les sis i mitja, a la sala multiusos de Benialí. En la segona, el taller es farà al centre parroquial d’Alpatró, el dijous 7 de novembre, a les cinc i mitja de la vesprada.


I, d’altra banda, l’Ajuntament ha organitzat un altre taller relacionat amb el mòbil, en aquest cas, titulat «Joves i xarxes socials: prevenció i seguretat».

S’adreça a joves, mares i pares i constarà d’una única jornada, que es farà el dijous 14 de novembre, a la sala multiusos de Benialí, a les sis i mitja de la vesprada.


I, deixant de costat aquestos tallers, a la Vall de Gallinera hi ha altres activitats ressenyables organitzades des del consistori, com és un curs de ioga, relaxació i respiració que té lloc cada divendres, de cinc a sis de la vesprada, a l’edifici de l’Ajuntament. És apte per a totes les edats i s’allargarà fins al 13 de desembre.


A més, a més, tots els dimarts i dijous, es fa a la Vall de Gallinera una sèrie d’activitats per als majors.


Per a informar-se i inscriure’s en aquestos tallers, cursos i activitats, cal contactar amb l’Ajuntament de la Vall de Gallinera, tant de forma presencial, com telefonant al 966 40 65 53.


CURS DE MINDFULNESS

També a la Vall de Gallinera, concretament a Benialí, a partir del dijous pròxim, dia 31, s’oferirà el curs de Mindfulness, relaxació i meditació que s’està duent a terme ja a Pego.


És una proposta per a persones cuidadores i per a persones dependents, que serà impartit pel psicòleg David Pérez Bernabéu, amb l’objectiu de millorar el benestar personal dels assistents, així com ajudar-los a fres front a l’ansietat i la depressió a través del Mindfulness, la relaxació i la meditació.


El curs té quatre sessions, que seràn impartides els dijous de les sis i quart a les huit i quart, a la seu dels jubilats de Benialí.


Aquest curs està organitzat per la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúvia i Les Valls i està subvencionat per la Diputació d’Alacant. Les inscripcions es poden realitzar directament, en acudir a les sessions.

1064 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!