Agenda del 25 al 27 d’octubre

L’agenda del cap de setmana inclou hui la presentació del llibre «Un bes fet a mida», de Maria Rosa Sabater. L’acte tindrà lloc a les set i mitja a la Casa de Cultura de Pego i comptarà amb la participació del poeta Salvador Bolufer, i de la regidora de Cultura, Laura Castellà.ANIVERSARI DE L’ESPAI VEÏNALA la mateixa hora, les set i mitja començarà la projecció del documental «Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes» per part del col·lectiu mallorquí Tot inclòs. L’activitat forma part de la programació del tercer aniversari de l’Espai Veïnal.

A més de la projecció, hi haurà un debat al respecte. En finalitzar, s’oferirà coques, beguda i música del terreny.La jornada central de l’aniversari serà la de demà. A les dotze del migdia s’iniciarà una taula redona titulada «Desenvolupament econòmic i turisme: Pego a debat», en la qual participaran diferents agents socials.A més, es prepararà paelles per a dinar i a la vesprada, a les sis, tindrà lloc un acte de l’associació Visibles. El col·lectiu LGTBI + Pego projectarà el documental titulat «Cóm es viu ser Trans? És una malaltia? I després farà un debat al respecte. Per la nit, a les nou, hi haurà sopar i concerts. Actuaran el grup Tandem i Frank Silvana a més dels deeyeis Djella i Drasen.

La festa del tercer aniversari de l’Espai Veïnal conclourà el diumenge, dia 27, amb l’acte final de les Jornades Culturals d’Atzaïla, anomenat «Ombres d’Estellés», en què participaran les escoles de Pego i la comissió Estellés d’Atzaïla.TEATRE ORGANITZAT PER LES ALGARADESD’altra banda, el dissabte al teatre municipal de Pego la companyia Farfull Teatre representarà l’obra El nom, en un esdeveniment organitzat per la Filà Algarades. L’obra començarà a les huit de la vesprada. Les entrades estan a la venda a la Casa de Cultura, a la filà i estaran demà en taquilla. El preu és de huit euros.

LES ACTIVITATS DEL DIUMENGEI l’agenda del diumenge conté vàries propostes. D’un costat, l’acte d’homenatge a Vicent Andrés Estellés que ja hem anomenat.

Però, abans, a les 10 del matí, es donarà inici a la tercera edició de la trobada nacional de Patchwork, que inclourà una exposició al mercat municipal i una fira de productes, que estarà al Pla de la Font, des de les deu del matí, fins les cinc de la vesprada.A més, a més, està la Caminada per la Vida, de l’associació Esperança contra el càncer. La caminada començarà a les 12 del migdia. L’eixida es donarà al pla de la Font, punt en què Eva Morera Folqués oferirà una masterclass de zumba en finalitzar la marxa.Les inscripcions estan encara obertes. Es pot fer hui de les cinc a les set de la vesprada a l’antic ambulatori, situat al carrer Llavador. Tenen un preu de 10 euros, i inclouen una samarreta i un complement. L‘associació Esperança destinarà els beneficis de la recaptació a una campanya de prevenció contra el càncer.

 

1130 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!