Dijous presentació de la plantilla del Pego

A les 8 de la vesprada al camp Cervantes en jornada de portes obertes l´afició podrà conéixer els components que integraran l´equip de la temporada 2006-07. Després partit contra l´Alcoiano. D´altra banda, el dijous 10 i divendres 11 són les dates d´inscripció per al primer torneig 24 hores juvenil de futbol sala. Es podran realitzar des de les 8 de la vesprada fins a les 9.30 de la nit al Pavelló Esportiu Ausiàs March. S´escalfen motors per a la nova temporada, almenys pel que respecta al futbol. Aquest dijous, la prova més evident. Els pegolins i les pegolines aficionades a aquest esport podran conèixer els nous fitxatges de primer equip del Pego C. F. L´acte serà a les 8 de la vesprada al Camp Cervantes. Degut a la importància de l´esdeveniment l´acte serà de portes obertes, perquè tothom hi puga acudir.

Mitja hora després de la presentació dels rogets, aquests es posaran les piles per a demostrar com funcionen damunt la gespa. L´adversari: l´Alcoiano, un equip que la temporada passada va estar a punt de l´ascens de categoria. En aquest partit s´intentarà repetir el resultat de l´amistós que es va jugar la setmana passada contra el Benigànim i que va mostrar el bon nivell dels jugadors i tot el que s´ha de treballar encara per a què enguany el Pego es mantinga en un bon lloc dins la classificació del grup sisé de la tercera divisió.

D´altra banda, dijous 10 i divendres 11 són les dates previstes per a la preinscripció d´aquells equips interessats en jugar, el 19 i 20 d´agost, el primer torneig 24 hores de futbol sala junior. Aquest esdeveniment esportiu l´ha organitzat l´associació esportiva “Futbol Sala” i té com a objectiu igualar la força dels participants en una competició basada en la resistència dels jugadors, d´entre 15 i 20 anys.

La inscripció serà des de les 8 fins a les 9.30 de la nit al Pavelló Esportiu “Ausiàs March”. El preu: 60 euros per equip. Els premis als que s´opta: el primer classificat 300 euros, el segon s´endurà150 euros i qui ocupe el tercer lloc juganyarà 60 euros.
306 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!