Dijous Cabal inicia els actes commemoratius del Dia internacional contra la violència de gènere

Pel matí Cabal eixirà al mercat ambulant amb la campanya de vacunació contra la violència de gènere. De vesprada, a les 19.30h., projectarà un curt a la Casa de Cultura. Dissabte 22, a les 11h., de matí es realitzarà una pintada i performance al carrer major i, dimarts 25 de novembre, a les 19.30h., des del Passeig Cervantes, Cabal anirà, amb un llaç gegant fins a la plaça del Mercat per reivindicar l’eradicació de la violència de gènere.
El grup de Dones Cabal està organitzant diferents activitats amb motiu del 25 de novembre, “Dia internacional contra la violència de gènere”. Enguany amb la novetat que han convidat a totes les associacions del poble perquè també participen en els diferents actes programats. Pura Ferrando, membre de Cabal, explicava en un ‘Taula Oberta’ els actes previstos per al 20 de novembre. D’una banda, la campanya de vacunació contra la violència de gènere, de matí, al mercat. De l’altra, la projecció d’un curt, a les 19.30h., a la Casa de Cultura.

El dissabte 22 de novembre, Joves Socialistes de Pego, Joves PV – Compromís Pego i Assemblea de Joves de Pego, posaran la nota artística dels actes contra la violència de gènere realitzant una pintada i performance al carrer Major.

Entre les propostes d’enguany, una altra novetat. Cabal ha plantejat l’elaboració d’un llaç col•lectiu que represente el rebuig de la societat pegolina cap a la violència masclista contra les dones.
El llaç s’elaborarà a partir de peces de tricot de llana, sense importar el color, aportats per cada pegolí i cada pegolina que hi vullga participar en esta fita. Les peces de tricot haurien de ser de 20cm d’ample i, la llargària que cada persona desitge.

Perquè les peces puguen anar unint-se amb temps suficients per lluir el llaç contra la violència de gènere el dimarts 25 de novembre, les aportacions s’haurien de donar a Cabal, com a màxim el 20 de novembre, bé al mercat (on Cabal estarà vacunant contra la violència de gènere) o bé a partir de les 19.30h., a la Casa de Cultura (on Cabal projectarà un curtmetratge).

El llaç col•lectiu s’exhibirà el dimarts 25 de novembre, a les 19.30h. al Passeig Cervantes on és farà la concentració d’eixida cap a la Plaça del Mercat on tindrà lloc l’acte central de rebuig contra la violència de gènere.

Dones Cabal preguen la vostra col•laboració participant, amb peces de llana, per construir un gran llaç col•lectiu de rebuig a la violència de gènere. També us anima a assistir als diferents actes programats.
672 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!