Dia de la Dona i l’esport

La cursa de la dona està al caure… no t’ho pots perdre! Deia Pio Baroja que l’únic esport que practicava era anar a l’enterrament dels amics que practicaven algun que altre esport; però nosaltres sabem que això no és ni més ni menys que una frase. Nosaltres sabem per experiència que practicar esport és sa i bo, qualsevol esport ?… doncs no! L’esport d’alta competició i alguns de risc extrem no són massa recomanables per a la majoria de la gent, els de competició elitista esgoten els organismes i els d’alt risc ens porten, de vegades, a la mort.
Per tant una activitat esportiva suau i tranqui-la, una disciplina que no esgote l’organisme, un esport on pugues , mentre el practiques, conversar amb els companys / companyes que com tu els agrada la vida sana i no agressiva… quanta cosa estic dient per referir-me simplement a “ caminar”; sí caminar és una activitat esportiva que tal vegada siga la més agradable i segura i que el millor que te és que la poden practicar tots, grans i menuts, homes i dones, apressa, espaiet, per bon camí, per sendes de muntanya, qualsevol lloc és bo per practicar la caminada; doncs bé, això és el que et proposem a tu dona per al dia 7 de març per la vesprada, et proposem, tal com férem l’any passat, una caminada, la segona amb motiu de la celebració del dia de la dona, en eixa caminada també et pot acompanyar el teu home, nuvi, amic… company sentimental; això ara s’estila molt, bé… la caminada sortirà, de la plaça de l’Ajuntament del dissabte 7 de març a les 6 de la vesprada, hi ha que estar mitja horeta abans per a preparar les coses, dorsal, informació… etc. La cursa seran dues voltes al següent circuit: carrer Major, Jaume I. Carrasqueta, Mestre Berenguer, Sant Ferran, Poeta Llorente, Sant Lluis, Ravalet, Ecce-Homo i Plaça, allí t’esperarem per a fer-te uns regalets que hem preparat per a que recordes eixe dia.
Si el dia 7 et convidem a caminar el dia 6 per la nit, a les 10, i en el Teatre Municipal et tenim preparat un espectacle musical de primera divisió: el Quintet de Metalls Al Vent acompanyant a Dolores Amelia Medina Sendra, tots dos plegats en un concert-recital de música i bell cant.
Així que el cap de setmana serà com un incendi d’activitats.

Ferran Ferrando
Dorsal-19
462 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!