Destitució de l´entrenador del Pego

La constant pèrdua de partits ha tingut com a conseqüència la decisió de la directiva de destituir Juan Carlos Eres. Tot i el treball d´aquest per tirar l´equip endavant, els resultats no han acompanyat i finalment s´ha optat pel camí més recte. Comença per tant un època de reflexió i adaptació del nou equip que necessita encaixar gols per a no descendir. El gallec Nino Lema serà el seu substitut.

La darrera derrota davant el Catarrosa per 0 a 1 ha decantat la fràgil balança en la que es trobava el fins ara entrenador del Pego C.F., Juan Carlos Eres. La llei del futbol dicta que els resultats sempre primen sobre el joc de l´equip. I per aquesta regla de tres, si en una llarga temporada no s´encaixen els gols esperats, doncs el tècnic és el màxim responsable del rendiment de l´equip i és ell el primer que es veu exposat a la destitució.
Paradigma clar el trobem al primer equip de Pego.

Els rogets en catorze partits han guanyat dos, han empatat tres i han perdut nou. Els resultats, per tant ho diuen tot. Han estat ells i no l´esforç del míster qui han fet decidir la directiva destituir-lo, així ho afirmava el president del club, Enrique Moll, durant l´informatiu de Ràdio Pego.

Durant la nit de dilluns es va conèixer el nom del substitut d´Eres. Serà el gallec Nino Lema, un entrenador que ja coneixen alguns equips del Grup sisé de tercera divisió, ja que va entrenar al Dénia i al Santa Pola fa uns anys. El nou tècnic arriba al Pego “content i motivat davant un repte difícil però que s´agafa a temps”.

Aquesta informació s´ampliarà en propers informatius
596 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!