Desnonament atípic a Pego

El pare de la família nombrosa que hui ha estat desnonada a Pego tenia una ordre d’allunyament en la que se li prohibia apropar-se al veïnat de la finca on estaven llogats. El pis en què vivia esta família forastera era de lloguer social, concedit per una entitat bancària. Feia mesos que no el pagaven.
Este matí s’ha produït un desnonament a Pego. Les circumstàncies, però, són especials i d’ahí el nombrós desplegament policial durant bona part del matí.
Fonts municipals ens han explicat que les persones que han desallotjat hui estaven vivint en un pis de lloguer social concedit per La Caixa. El lloguer era de 150€ mensuals. Des de feia uns mesos, però, no el pagaven. Al que se suma que l’aigua “l’agafaven a cubs d’una aixeta del propietari d’un local proper o també de la piscina comunitària, de la qual estaven fent un ús inadequat i problemàtic” per a la resta del veïnat, segons expliquen fonts no municipals. La llum la tenien enganxada a la xarxa general de l’edifici.

A més, sobre el pare pesaven dos ordres d’allunyament per diferents denúncies dels veïns i havia protagonitzat nombrosos aldarulls i incidents, amb agressions incloses. No obstant, especifiquen algunes fonts no municipals que una de les ordres d’allunyament, anterior als fets, ja estava vençuda. D’altra banda, la família també havia estat denunciada per furts en els començos veïns.

La família, nombrosa, tenia els fills escolaritzat. No obstant, estos no acudien habitualment a classe.

En entrar al pis la Guàrdia Civil, la Policia Local i els agents judicials que han signat l’ordre de desnonament, l’han trobat totalment desmantellat, tot i ser un pis de nova construcció.

L’Ajuntament de Pego ha oferit a la família un vehicle municipal per a ajudar-los a traslladar els mobles a una altra ubicació. No obstant això, ells mateixa els han traslladat en furgoneta pròpia.
828 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!