Desconfiança i malestar en l’AMPA del Col•legi Públic Carolina Sala

Ahir dimarts l’assemblea general de l’AMPA del Carolina Sala va decidir manifestar la seua disconformitat amb les obres portades a terme per la Conselleria d’Educació en el nou centre educatiu. Es queixen que els seus fills i filles porten més temps de l’anunciat en barracons i la situació no sembla que tinga un final proper. Si la situació no avança l’AMPA es veurà obligada a mobilitzar als pares i mares. L’educació és la dominant de l’informatiu d’avui a Ràdio Pego. La primera notícia ens porta fins al Col•legi Públic Carolina Sala perquè allí l’AMPA, farta d’esperar a què la situació dels seus fills i filles canvie al respecte de la substitució definitiva dels barracons que ara ocupen per les aules del nou centre educatiu, ha decidit manifestar a través d’un comunicat de premsa als mitjans de comunicació, “la seua disconformitat en les obres portades a terme per la Conselleria d’Educació en el nou Col•legi Carolina Sala de Pego”.

De fet si ens remuntem al dijous, 13 de juliol de 2006, un dia avanç que s’entregaren les aules prefabricades que ara ocupen els i les alumnes del Carolina Sala, podem recuperar una declaració del director del centre, Joan Siscar, que actualment s’ha quedat completament obsoleta. En aquell moment Siscar va comentar que “que les obres podrien començar a executar-se cap al mes de novembre o desembre –d’aquell 2006- perquè el projecte ja està acabat i en un breu període de temps podria traure´s a licitació.” que eren les informacions facilitades per Ciegsa.

Des d’aquell moment ha passat molt de temps i és per això que davant la lentitud del procés, l’AMPA del Carolina Sala reacciona perquè assegura que “en principi els nostres fills havien d’estar un curs o màxim dos en els barracons. La realitat és que els alumnes enguany és el tercer any que estan en barracons i les perspectives de què el proper curs estiguen en el nou col•legi són prou escasses.”

És per això que l’AMPA afirma que “si la Conselleria no posa remei a aquesta situació i les obres no avancen, l’AMPA es veurà obligada a mobilitzar als pares i mares dels alumnes”.

Unes mobilitzacions que ens porten a la memòria la convocatòria de manifestació suspesa en desembre de 2005 també al voltant de les infrastructures arquitectòniques. En aquell moment Rosalia Bondia duia 8 anys esperant la construcció de l’aula d’infantil que per fi té i l’edifici de Carolina Sala ja presentava les moltíssimes deficiències que recomanaven enderrecar-lo per construir un centre educatiu en condicions. Els ajornaments dels dos projectes van ser els que van motivar aquella mobilització educativa que finalment va ser aturada. Actualment la situació ha millorat, però Carolina Sala encara no té nou centre. De moment, en els terrenys encara s’està s’executant l’obra del nou edifici.
895 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!