Demòcrates Valencians tria la Marina Alta per organitzar la seua I Escola de Formació Política

Demòcrates Valencians és una coalició que aglutina els partits independents que hi ha al llarg i ample de tot el territori valencià. Encara no s’han presentat formalment en societat, però fa temps que hi caminen junt i, este dissabte, al Poble Nou de Benitatxell, han organitzat la I Escola de Formació Política. Entre els polítics que hi participen, l’exalcalde de Pego, Carmelo Ortolà.

logo democrates valencianesLa coalició valencianista Demòcrates Valencians té el seu origen en la coneguda com a ‘proposta per un centre democràtic valencià’, que té com a objectiu posar en el panorama polític autonòmic “una nova formació política valencianista moderada, de centre, central i d’ampli espectre”, explica la formació. Esta aglutina polítics d‘agrupacions independents del llarg i ample de la geografia valenciana, com és el cas de Ciutadans de Pego Independents. De fet, la presidenta de la formació pegolina i regidora municipal, Alícia Siscar, forma part de l’executiva de Demòcrates Valencians.

Demòcrates Valencians encara no s’han presentat formalment en societat. No obstant això, este cap de setmana han organitzat la seua primera Escola de Formació Política. L’acte, que servirà per a seguir treballant les bases d’este nou projecte polític se celebrarà al Poble Nou de Benitatxell, en el cor de la Marina Alta, una zona on el partit treballa intensament de la mà de diversos col·lectius locals.

IMG-20170911-WA0023Segons el comunicat emès pel propi partit la jornada s’organitzarà al voltant de tres grans blocs. El primer d’ells tindrà a veure amb la comunicació política i les xarxes socials, un aspecte que la formació política considera clau a l’hora d’abordar la comunicació amb la ciutadania. A continuació tindrà lloc una exposició sobre l’ideari, les demandes i els pilars bàsics de Demòcrates Valencians. Finalment se celebrarà una taula de debat entre regidors i exregidors de diferents municipis que col·laboren de manera activa amb Demòcrates Valencians.

Esta taula rodona comptarà amb la participació de l’alcalde d’El Poble Nou de Benitatxell, Josep Femenia, Jordi Martínez, regidor a Teulada, Maria Dolors Miralles, portaveu del Partit de Vinaròs Independent, Carmelo Ortolà, exalcalde de Pego i Maria Antònia Avargues, exregidora de Calp Independents. Així mateix, acudiran afiliats i simpatitzants de comarques de tota la Comunitat Valenciana.

Esta jornada de formació suposa la continuació de la II Universitat Demòcrata d’Estiu que el partit va dur a terme a Vila-real. Segons destaca Sandre Llopis, Secretari d’Organització del partit, «Demòcrates entén la necessitat de formar al seu equip des de la base per a oferir un projecte seriós a la ciutadania valenciana». «A diferència d’altres partits, Demòcrates no vol créixer d’una forma desordenada sinó amb una base forta i seriosa capaç de respondre als reptes als quals ens enfrontem els valencians», matisa Llopis.

 

1936 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!