Demà s’obri la inscripció per a participar en el II Concurs Joves Promeses

La Xarxa Jove Marina Alta ha presentat aquest matí la segona edició del concurs comarcal de talents joves, un certamen que en l’anterior convocatòria va comptar amb 40 participants.

El president de la Xarxa, Aitor Llobell, regidor de Joventut de Teulada-Moraira, ha estat qui ha donat a conéixer les bases i el cartell del concurs aquest matí a la seu de Llunàtics Dénia. L’han acompanyat en la roda de premsa Melani Ivars, vicepresidenta de la Xarxa Jove Marina Alta, Majo Puig Lledó, coordinadora de la Xarxa Jove i Jovi Lozano-Seser, gerent de la MACMA. Llobell ha informat de les modalitats i els requisits per a inscriure’s.

Segons ha indicat, els participants en el segon concurs Joves Promeses de la Marina Alta han de tindre entre 14 i 30 anys. Per tal de presentar-se han d’acudir a l’oficina de la Xarxa que està a la Macma, o als punts d’informació juvenil, com ara Infojove Pego.

Els premis en joc són 250 € en metàl·lic per al guanyador o guanyadora de cada modalitat: curtmetratges, cantautors, balls urbans i ara també màgia.

Però, Aitor Llobell assenyala altre «premi» més important encara per a tots els participants: viure l’experiència i conéixer gent d’altres localitats.

Les dates de les gales en què es desenvoluparà el concurs, i les ubicacions es decidiran en conéixer el nombre de participants.
Fotografia del Facebook de Jovi Lozano-Seser
Fotografia del Facebook de Jovi Lozano-Seser
1646 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!