El termini d’inscripció en el Concurs d’Aparadors Nadalencs finalitza el divendres

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament i Afic Creama Pego, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants han convocat el Concurs d’Aparadors Nadalencs.


Segons es publica en les bases, la finalitat de la iniciativa és «premiar l’esforç i treball que fan els comerciants i empresaris del municipi per a atraure als seus clients, a través de la imaginació i l’originalitat en la decoració dels seus aparadors amb la temàtica del Nadal».


L’Ajuntament ha dotat el concurs amb un premi de 300 € en metàl·lic per al millor aparador segons la decisió del jurat. El lliurament dels premis tindrà lloc el dilluns 23 de desembre, a les 13:30 hores, al saló de plens del consistori de Pego.


En les bases s’especifica que per a l’ornamentació, els participants hauran d’utilitzar els seus propis productes. A més, per a entrar en el concurs, els establiments han d’estar localitzats dins del terme municipal de Pego i estar donat d’alta en l’impost d’Activitats Econòmiques dins del sector de comerç menor. I, la decoració amb motius nadalencs haurà de romandre a l’aparador del 5 de desembre al 6 de gener.


El concurs es resoldrà mitjançant les votacions que farà un jurat format per persones relacionades amb el comerç o la decoració. Este tribunal podrà començar a votar a partir de les cinc de la vesprada del dilluns 9 de desembre. I el resultat de laa votació es farà públic en el matí del 10 de desembre.


Per a participar-hi, els establiments han de presentar una sol·licitud a Creama Pego abans de les dos de la vesprada del divendres, dia 29.

BLACK FRIDAY

Seguim parlant del comerç local, perquè té en marxa una altra iniciativa.

Es tracta de la campanya del Black Friday, una jornada dedicada a estimular les compres, importada dels Estats Units des del 2011. El Black Friday és l’últim divendres del mes de novembre. Així doncs, se celebrarà el divendres pròxim, dia 29.

Amb este motiu la Regidoria de Comerç, Creama i l’Associació de Comerç i Professionals han fet una campanya publicitària amb el lema «El comerç de Pego t’espera!», amb què recorden als consumidors que els establiments locals tindran ofertes i descomptes especials al llag de tot el dia.

 

 

1358 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!