Demà finalitza el període per corregir els usos erronis de la ponència cadastral de 2007

En horari d’11 a 13:30h., encara es pot acudir a l’oficina tècnica de l’Ajuntament de Pego per a fer constar qualsevol tipus de canvi d’ús d’una casa. Bé siga perquè un habitatge que se li haja posat com a cambra o viceversa, una cambra que se li haja posat de habitatge; un aparcament que tinga com a habitatge, en lloc d’aparcament que és la realitat.
El passat 18 de gener de 2012, el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pego, José Maria Ferrer explicava a Ràdio Pego que la ponència de cadastre que està elaborant-se actualment va ser adjudicada, aquest estiu, per la Direcció Territorial de Cadastre, entre d’altres a l’Ajuntament de Pego. La data màxima per a entregar-la es va fixar en el mes de març. La ponència, detallava Ferrer, va començar a fer-la “l’Ajuntament en col•laboració amb una empresa externa i estem fent els treballs de revisió cadastral per a una nova ponència que es finalitzarà en aquest any 2012 i entrarà en vigor a principis de l’any 2013”.

“Vists tots els problemes” que va dur aparellada la ponència de 2007 “de canvis de tipologia, d’usos, diferències de metres, etc.”, des de l’Ajuntament va focalitzar el treball actual en la revisió i rectificació “de tots aquells problemes dels que tenim constància”. El que els va dur a obrir un període de revisió d’usos que s’acaba demà dimarts, 14 de febrer, d’11 a 13:30h., a l’oficina tècnica de l’Ajuntament de Pego.
717 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!