Demà entraran en vigor les normes que limiten l’horari dels bars i restaurants

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, mantindrà hui dilluns una reunió amb Salut Pública amb la finalitat d’implantar en la Comunitat Valenciana les mesures recollides en l’acord pres el divendres en el Ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut. Acord que implica actuacions coordinades entre totes les comunitats autònomes per a respondre a l’actual moment d’increment de casos positius en COVID-19 en tota Espanya.


D’aquesta manera, està previst que les noves mesures entren en vigor en tot el territori valencià a partir de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) demà dimarts.

Aquestes mesures afecten diferents àmbits socials com l’oci nocturn, l’hostaleria, la celebració de diferents esdeveniments i el consum de tabac al carrer. Entre altres, figura la prohibició de fumar en la via pública o a l’aire lliure si no es poden guardar dos metres de distància, el tancament de discoteques, sales de ball i bars de copes o la limitació d’horari per a establiments d’hostaleria, restauració, terrasses i bars i restaurants amb el tancament, com a màxim, a la 1:00. En aquestos espais, la limitació d’ocupació per taula o grup de taules serà de 10 persones. 

Aquestes restriccions encara no han entrat en vigor segons ha explicat la consellera perquè, afirma, “era necessària la coordinació i homogeneïtzació de les mesures per a aconseguir la major efectivitat, tenint en compte la mobilitat i el període vacacional en el qual ens trobem”.
1123 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!