Demà dimarts especial “Taula Oberta” per a abordar la política municipal

Amb la presència dels seus i les seues protagonistes. El programa durarà dos hores, de 12 a 14 hores i tractarà temes municipals com hisenda, agricultura, construcció, indústria i comerç o serveis a la ciutadania. Els torns per tema seran de 5 minuts i un de rèplica. Actualment la política ho impregna tot o quasi tot. Als grans mitjans la protagonista és la política en termes generals, a Ràdio Pego aquest dimarts parlarem de política municipal, si la Junta Electoral Provincial no es pronuncia en contra d’ací a la data prevista. Ho farem amb els i les líders dels quatre partits que tenen representació al consistori pegolí. La finalitat d’aquest espai és què l’audiència de Ràdio Pego puga contrastar les postures i propostes de cadascuna de les formacions polítiques que conformen el plenari municipal (PP, Ciutadans de Pego, PSOE-PSPV i BNV) i així continuar apropant aquesta a la ciutadania, per a intentar entendre-la un poc millor.

El debat abraçarà distints temes d’interès per als pegolins i pegolines: hisenda, agricultura, construcció, indústria i comerç o serveis oferts a la ciutadania. Els temes s’intentarà que s’enfoquen des d’una perspectiva local, tot i tenir, al girar del cantó les eleccions generals.

En les dues hores de programa, de 12 a 14 hores, cada candidat/a disposarà de cinc minuts per a exposar les seues idees i un minut addicional per a rèplica en cada una de les àrees que s’establisquen. Serà un espai polític semblant al que ja es va produir el 22 de maig de 2007 amb motiu de les eleccions municipals i s’intentarà realitzar cada cinc o sis mesos, una vegada acabada la ronda d’entrevistes individuals mensuals.


546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!