Demà comença la campanya del Dia del Pare als comerços

La regidoria de Comerç, junt amb Creama i l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego han presentat aquest matí la campanya del Dia del Pare per a fomentar les compres en el comerç local.


Tal com ha explicat el regidor de Comerç, Ricardo Sendra, la campanya Feliç dia del Pare s’iniciarà demà dijous i s’allargarà fins al dimecres 18 de març. Els consumidors rebran a partir de demà paperetes per a participar en un sorteig per cada compra que realitzen en els 50 negocis que formen part en aquest moment de l’associació de comerciants.

L’edil ha anunciat que aquesta segona edició de la campanya està subvencionada per la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana. A més, ha destacat que enguany hi ha dues novetats i ambdues van en la línia del foment de la sostenibilitat.

El registre FSC del qual ha parlat el regidor, permet fer un seguiment a través d’internet dels materials i es pot saber d’on ha estat estret el paper amb el qual han estat elaborades les paperetes.


D’altra banda, enguany el premi seran dos premis, de dos viatges d’un dia per a visitar Formentera, per a dos persones cadascun d’ells.


Els comerços que formen part de l’associació tindran les paperetes a partir de demà, i les oferiran en cada compra.


Els compradors hauran de reomplir-les i els comerciants li ficaran un segell. S’hauran de dipositar en les bústies que hi haurà en els mateixos comerços.

La tècnic de Creama, Alicia Carbonell, ha posat l’accent en què els compradors demanen les paperetes i participen.


El sorteig dels premis es durà a terme el dijous 19 de març abans de la mascletà.

1427 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!