Debat electoral amb els candidats i les candidates de les 7 formacions que concorren als comicis municipals dijous, de 19 a 21h., a Ràdio Pego

Ràdio Pego està esperant la confirmació de la Junta Electoral Provincial, pendent de les signatures corresponents. Fins que esta arribe i confirme o denegue, Ràdio Pego manté en peu el demanat previst per a demà dijous, de 19 a 21h., als estudis de l’emissora municipal.
El passat 28 d’abril Ràdio Pego, a través de la Secretaria de l’Ajuntament de Pego va demanar el parer de la Junta Electoral Provincial sobre la realització d’un debat electoral entre els candidats i les candidates a l’alcaldia de Pego per a demà dijous, 14 de maig, de 19 a 21h., i amb la possibilitat de repetir-lo dimarts, 19 de maig de 12 a 14h. En vista del silenci de la Junta Electoral, dimarts, tant des de Ràdio Pego com des de la Secretaria municipal, es va tornar a remetre a Junta Electoral la proposta. Este matí, la Junta Electoral s’ha pronunciat però, a falta de signar la resolució, encara no ens ho han notificat.

Així les coses, Ràdio Pego manté en peu el debat que s’hauria de produir demà dijous de 19 a 21h., als estudis de l’emissora municipal.

La proposta enviada a la Junta Electoral té «en compte els articles de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General i les modificacions a data de 28 de març de 2011, per a conèixer el comportament i les obligacions d’aquesta emissora municipal en relació a les eleccions locals, [hi] demana el parer de la Junta Electoral en relació a la proposta de realització d’un programa radiofònic especial de debat electoral en el que es convidaria a les persones que encapçalen les set formacions polítiques de Pego que es presenten als comicis municipals ‒PP, PSOE, Compromís, Ciutadans de Pego, Acord Ciutadà, Volem Pego i Ciudadanos‒ per a oferir-los l’oportunitat d’explicar, en igualtat de condicions, les seues propostes electorals als pegolins i a les pegolines.

La proposta consisteix en un programa de debat de dues hores en horari de 19 a 21 hores, el dijous 14 de maig de 2015 –dins del període de campanya electoral. També demanem opinió sobre la possibilitat de repetir el programa íntegre el dimarts 19 de maig, de 12 a 14h.

L’espai radiofònic es dividiria en 3 grans blocs (economia i ocupació, urbanisme i un tercer bloc integraria altres temes ‒oberts a l’elecció de cada partit). En cada bloc els partits disposaran de 4 minuts d’exposició i 1 minut i mig de rèplica. En total, cada formació política comptarà amb 16 minuts d’intervenció, el que suma aproximadament 110 minuts, deixant els restants perquè la periodista introduïsca el programa, els candidats i les candidates i els blocs en què es dividirà l’espai radiofònic.

Per sorteig –abans de començar el programa- s’elegirà l’ordre d’intervencions de cada candidat/a en cadascun dels tres blocs en què es dividix el programa.

La finalitat d’aquest debat radiofònic és que l’audiència de Ràdio Pego conega millor que és el que cada partit proposa abans de dipositar el seu vot en les urnes el diumenge 24 de maig de 2015».
761 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!