1r i 3r Premi del Desafío Robot 2015 per l’IES Enric Valor de Pego

La setena edició d’este esdeveniment tecnològic es va dur a terme el passat 8 de maig al Museu de les Ciències de València. Hi van participar més de 600 joves.
Des de fa uns anys el departament de Tecnologia de l’IES Enric Valor de Pego acudix a Desafío Robot, un esdeveniment tecnològic en què es reunixen en el Museu de les ciències de València, durant un dia, aficionats a la robòtica i estudiants i professors de centres escolars de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius per a participar en distintes proves en què competixen amb un robot dissenyat i programat per ells o amb un projecte que han desenvolupat al llarg de tot el curs. Els guanyadors reben fantàstics premis i l’admiració dels seus companys i rivals.
Enguany han participat 600 joves i, com en anteriors edicions, les propostes de l’alumnat de l’IES Enric Valor han causat sensació obtenint dos premis en dos de les categories de l’esdeveniment tecnològic.

Així, en 2015 la presència pegolina es va fer notar, quedant primers en la categoria Especial amb ball sincronitzat de robots lliures i/o lego amb la proposta Kiss. Es tracta d’un treballa de col·laboració amb disseny i construcció de robots titelles, escenari i llums, a més de programacions i optimitzacions. El projecte naix de l’alumnat de Diver 1: Albert Alemany Sendra, Elsa Bañuls Sendra, Marian Costel Miron, Jaume Moya Muñoz, María Rovira Sendra, Silvestre Sastre Rocher, Arancha Molinero Soriano
​El professorat que els ha ensenyat i els ha assessorat ha estat Rosa Berbegall, Carlos Bañuls, Juanjo Llorca amb la col.laboració de Maite Morell.

L’Alumnat de l’IES Enric Valor de Pego també obtenia el tercer premi de la categoria Lego amb un cotxe robot anomenat Salxipapa. Este també és un treball de col·laboració amb diverses parts que s’unifiquen com el disseny i la construcció del robot cotxe, la programació i les optimitzacions. En este projecte han participats alumnes de distints cursos: Llorenç Aguilar Santacalina i Eric Marco Salido (4t ESO A), Vicent Arbona Sendra (4t ESO B) i Pere Martínez Pastor (1r BATX A). Els han ajudat Àfrica Ferràndiz Vidal i Mickael Meshesha.El seu professorat ha estat Joan Libre i Carles Bañuls amb la col.laboració de Juanjo Llorca.

Enhorabona a tots i a totes des de Ràdio Pego.
861 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!