Cultifort SL, finalista en els reconeixements Go!ODS del Pacte Mundial de l’ONU

L’empresa pegolina dedicada des de fa 35 anys a la fabricació i desenvolupament de productes nutricionals per a l’agricultura, ha sigut seleccionada com a finalista en els reconeixements Go!ODS que organitza el Pacte Mundial de l’ONU Espanya i la Fundació Rafael del Pino. En concret, Cultifort l ha sigut seleccionada com a finalista junt amb altres dues empreses, en l’apartat de l’objectiu ODS 2, amb el qual es pretén suprimir la fam al món en el 2030. La candidatura de Cultifort ha estat elegida pel seu producte Rizza, un enarrelant ecològic no hormonal.

Els reconeixements Go!ODS distingueixen projectes d’innovació que de manera clara contribuïsquen a la consecució d’un o més Objectius de Desenvolupament Sostenible. Tenen un caràcter biennal són fallats per un jurat independent format per representants de diferents tipus d’institucions. Són el màxim guardó de la innovació del Pacte Mundial de l’ONU Espanya sobre l’Agenda 2030. En aquesta quarta edició s’ha presentat un total de 506 candidatures en els diferents apartats.

La cerimònia de lliurament dels reconeixements tindrà lloc el 22 de febrer a Madrid. Cultifort competeix en l’apartat de l’ODS número 2 amb les empreses Alga Energy i AIMPLAS, institut tecnològic del plàstic.
465 Visites
Hola!!