C’s demana que es renove el PGOU de Pego

Com cada primer dijous de mes, demà, dia 2, l’Ajuntament de Pego celebrarà el ple ordinari del mes de setembre, el qual tornarà a ser presencial. La corporació municipal es donarà cita al saló de plenaris del consistori, a les huit de la vesprada per a tractar els assumptes de l’ordre del dia. Aquesta vegada la convocatòria és breu, només inclou tres punts en la part resolutiva: l’aprovació d’actes anteriors, una moció de Ciudadanos i els assumptes d’urgència.

Quant a la moció, el regidor de Ciudadanos, Simón Ortolà, ha presentat una proposta en que s’insta a l’Ajuntament de Pego a que inicie la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana. Concretament, el text inclou dos acords. En primer lloc que “s’inicie les tràmits i accions necessàries per a desenvolupar una revisió del Pla d’acord amb la Llei 5/2014, de 25 de juliol d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge, de la Comunitat Valenciana”. I el segon és “que la revisió del Pla General Estructural d’Ordenació Urbana de la ciutat s’inicie de manera participativa i amb els agents del teixit social, econòmic i productiu aplicant els criteris de sostenibilitat i transparència que determina la llei”.


Ciudadanos opina que l’actual Pla General, aprovat al 1999, està obsolet i no s’ajusta a la realitat actual del municipi. Escoltem a Simón Ortolà.


En la moció, Ciudadanos afirma que Pego “porta molts anys sense abordar la revisió del seu Pla General d’Ordenació Urbana, un dels problemes més grans que li impedeixen el desenvolupament i el model que oferir de cara als seus ciutadans i futurs inversors”. I defensa que fer un nou Pla General suposa tindre una visió de present i establir les bases del futur de Pego.


Aquest assumpte i la resta de qüestions aportades al plenari seran debatudes a partir de les huit, la sessió podrà ser seguida en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Pego.

988 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!