CREAMA tancava la legislatura complint els objectius marcats

En els últims 4 anys el Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta ha ajudat a constituir 937 empreses i a crear 1.251 llocs de treball directes; ha aconseguit 3’7 milions d’euros en subvencions i ha assessorat a 1.700 empresaris.
Avui continuem posant-nos al dia després de la intensa campanya electoral i de les mateixes eleccions. I és que abans que aquestes se celebraren a Gata va tenir lloc l’última Junta General del Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta (CREAMA) per a tancar la legislatura. El que fins eixe moment era president de l’entitat, el diputat de Promoció i Desenvolupament Local, Juan Roselló, era l’encarregat de donar compte de la liquidació del pressupost i del dictamen del compte general de 2010. Així mateix, de presentar sengles memòries, una corresponent a l’últim exercici i una segona referida al període 2007-2010. Després de fer-ho, concloïa Roselló que, “a pesar de la crisi, estem complint els nostres objectius, ja que els resultats de 2010 són, fins i tot, millors que els de 2009”.

L’última Junta General va servir per a presentar comptes i resultats, però també per a acomiadar a molts dels representants municipals que no continuaran després de les eleccions locals i autonòmiques del 22 de maig. Entre els que es troba el fins eixe moment president de CREAMA per a qui “esta etapa de huit anys en el CREAMA ha sigut la més satisfactòria de la meua carrera política, perquè tots junts hem fet comarca i s’han creat vincles i llaços d’amistat personal”. Així, Roselló va agrair la col•laboració de tots els representants dels ajuntaments i d’entitats com l’INEM, el SERVEF i l’IMPIVA, així com la tasca dels tècnics i de la gerent. Es tancava la Junta General amb una sensació del treball ben fet “perquè ací no s’ha parlat de política sinó d’ocupació, de formació, d’orientació laboral i empresarial, entre d’altres, i tots els acords s’han aprovat per unanimitat”, indicava el president.

El balanç del CREAMA en esta legislatura és “satisfactori i podem estar tots orgullosos”, afirmava Roselló. Les dades dels últims quatre anys reflectixen 937 empreses constituïdes i la creació d’1.251 llocs de treball directes. El consorci ha aconseguit 3’7 milions d’euros en subvencions i ha assessorat a 1.700 empresaris. En la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local de Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, El Verger, Ondara, Pedreguer, Pego, Poble Nou de Benitatxell, Teulada-Moraira i Xàbia s’han atès 140.000 consultes.


785 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!