CREAMA, punt d’informació sobre les ajudes a les persones desocupades que es constituïsquen en empresàries autònomes

Ajudes publicades per Conselleria per tal de fomentar l’ocupació de les persones emprenedores. El termini màxim per a sol•licitar-les finalitza el 31 d’agost.
La Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació ha convocat les subvencions de foment d’ocupació dirigida als emprenedors i, més concretament, als treballadors desocupats inscrits en el SERVEF que creen llocs de treball a través de l’activitat empresarial independent, és a dir, sempre que es constituïsquen en autònoms o professionals per compte propi. Les ajudes van des dels 5.000 fins als 10.000 euros segons el col•lectiu d’emprenedors (jóvens fins a 30 anys, dones, persones amb alguna discapacitat, etc.). També hi ha reduccions de fins a 4 punts d’interessos de préstecs destinats a finançar inversions. El termini màxim de presentació de sol•licituds finalitza el 31 d’agost.

L’ordre de la Conselleria regula, així mateix, ajudes per a la formació durant la posada en marxa de l’empresa. En este cas es pot arribar fins al 75 % del cost dels cursos rebuts, fins a un màxim de 3.000 €. Estos cursos han d’estar relacionats amb la direcció i gestió d’empreses i/o noves tecnologies, i impartits per associacions de treballadors amb conveni amb el SERVEF o per Cambres de Comerç, Universitats i Col•legis Professionals.

Les persones interessades en estes ajudes poden obtindre tota la informació al CREAMA, a través de la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local (ADL) de Benissa, Calp, Dénia, El Verger, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.
729 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!