Actes de les Festes de Pego per a dilluns, dimarts i dimecres

Dia dels xiquets i les xiquetes al Passeig Cervantes, concert del cor i la banda de cornetes i tambors de l’Ecce-Homo, actuació de Xavi Castillo al poliesportiu Cervantes i de l’orquestra Eufòria és el que hi ha previst hui dilluns.
Pego enceta la seua setmana gran de Festes amb un començament apoteòsic ple d’actes per a totes les edats i gustos. Este fil no es perd el que queda de setmana i este mateix matí el Passeig Cervantes s’ha plenat d’entreteniment per als més joves de la casa. Estes són les activitats previstes en estos dies:

DILLUNS, 25 de juny:

De 17 a 19 hores, Primer dia dels xiquets i les xiquetes amb multijocs al Passeig Cervantes.

A les 20:00 hores, Concert del Cor i Banda de Cornetes i tambors de la Confraria de l’Ecce-Homo a l pati de la casa de Cultura.

A les 22:30 hores, i al Polisportiu municipal Cervantes, actuació de Xavi Castillo, amb la representació de l’espectacle “Especial Xavi Castillo”

I a partir de les 12 de la nit….. i al Pla de la Font actuació de l’orquestra Eufòria.


DIMARTS, 26 de juny:

A les 9,00 hores: EXPOSICIÓ DE LA IMATGE DEL STM. ECCE-HOMO per a la seva veneració, culte i peticions. Es mantindrà a l’altar fins a les 13 h.

II dia dels xiquets i de les xiquetes. D’11 a 14h de la vesprada al Passeig Cervantes.

Hi haurà un parc infantil composat per tren infantil, inflable pista americana, Castells Multicowboy, ludoteca Dino i el Bou salvatge, amb presència de monitors i música d’ambient.

PILOTA VALENCIANA al carrer Regueró

16:00 partida entre els alumnes de l’Escola de Pilota Valenciana de Pego

17:00 Partida entre membres del Club de Pego de Pilota.
Esteban, Robert i Francisco contra Àngel, Abel i Juanvi

18:00 La gran partida de la vesprada amb jugadors de luxe.
Juan I (Oliva) i Néstor (Pego) contra Murillo (Oliva) i Brisqueta (Oliva)

18:00: Passacarrer per la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria.

19:30: SOLEMNES VESPRES, celebrades a la Capella del Stm. Ecce-Homo per la HERMANDAD SACERDOTAL DEL STMO. ECCE-HOMO DE PEGO. En acabar la celebració, trasllat processional de la Imatge del Stm. Ecce-Homo.

24:00 AURORA en honor al Stm. Ecce-Homo que eixirà de la Capella i tindrà l’itinerari de costum. Al finalitzar s’oferirà una degustació variada amb refrigeri inclòs.


DIMECRES, 27 DE JUNY, DIA DE LA SANG, DIA DEL SANTISSIM ECCE HOMO, PATRÓ DE PEGO

8:00: Volteig general de campanes i “Despertà Festera” .

11:30: SOLEMNE EUCARISTIA, concelebrada pels sacerdots de Pego i membres de la Hermandad Sacerdotal del Stmo. Ecce-Homo, amb la presència del bisbe D. Enrique Benavent. L’Eucaristia serà cantada per el Cor del Stm. Ecce-Homo. Queda convidat tot el poble en general.

14:00: MASCLETÀ a la Plaça de l’Ajuntament. A continuació: DINAR DE GERMANOR

19:00: TRADICIONAL REPARTIMENT DE LA MURTA.

21:00: SOLEMNE PROCESSÓ per l’itinerari de costum, començant a la plaça de l’Ajuntament i finalitzant a la Capella del patró cantant l’himne. A continuació tindrà lloc un castell de focs d’artifici a la Plaça del Ajuntament.


931 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!