CREAMA Pego oferix el taller ‘Imatge personal en el comerç’

Este taller forma part del 2n cicle formatiu de Creama i està dirigit als comerços de proximitat i als empresaris i les empresàries. Les places són limitades i per a assistir al taller és imprescindible la inscripció prèvia a Creama-Pego, telèfon: 965571255

La setmana que ve Creama Pego oferix una nova acció formativa. Es tracta del taller “La imatge personal en el comerç”, impartit per José Palmás, que es realitzarà els dies 5 i 12 de novembre, en horari de 15.00 a 17.00 hores. Un taller que s’inclou dins del 2n cicle formatiu de Creama dirigit als comerços i empresaris organitzat per la Federació Alacantina de Comerç FACPYME i patrocinat per la Diputació d’Alacant.

Amb estes actuacions, AFIC-Creama Pego tracta d’impulsar la formació permanent entre totes i tots els seus usuaris perquè afronten els nous reptes que l’economia actual presenta, així com per a dotar de ferramentes estratègiques als emprenedors i empresaris de Pego i la Marina Alta.

Les places són limitades i per a assistir al taller és imprescindible la inscripció prèvia a Creama-Pego. Es pot fer de forma presencial o telefonant al 965571255.

1655 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!