Creama Pego distribueix als comerços cartells informatius sobre mesures de seguretat

La segona iniciativa de l’Afic de Pego, junt amb la Regidoria de Promoció Econòmica, és la distribució d’uns cartells informatius entre els comerços sobre mesures de seguretat i aforament.

Es tracta de cartells per a informar els clients sobre les mesures que han de prendre i seguir a l’hora d’entrar a les botigues. Com mantindre una distància mínima de 2 metres amb altres clients i amb qui els aten; respectar l’horari de preferència per als majors; respectar també les indicacions de l’aforament màxim permés en l’establiment, rentar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que es troba en l’accés a les tendes; no tocar els productes i pagar, preferiblement, amb targeta.

Cartells que s’ha fet en tres llengües, com són el valencià, el castellà i l’anglés i que s’ha fet arribar als comerciants a través del butlletí informatiu del Portal del Comerciant de Creama.


Aprofitem per a recordar que tots els comerciants tenen l’oportunitat en aquestos moments de crear la pàgina web del seu negoci mitjançant la plataforma Afic Web.

AFIC-Web, Comerciants i professionals, pot ser utilitzat com a web principal del comerç si encara no en té cap. Però, si ja té web, pot ser complementària d’aquesta i servir per a incrementar el posicionament en cercadors com Google, i, per tant, augmentar les possibilitats de localització del comerç per part de possibles compradors.

Tota la informació està en el web de creama, que es diu creama.org.
1050 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!