CREAMA gestiona i conclou 425 ofertes de treball en la comarca en el 2010

El que suposa una reducció del 7% respecte a l’any anterior degut, fonamentalment, a la conjuntura econòmica. La valoració dels candidats que acudixen a per les cartes de presentació i de les empreses que aconseguixen atendre les seues demandes és positiva. La capacitat de resposta i l’atenció personal són els ítems amb major puntuació.
Les Agències de Desenvolupament Local de Benissa, Calp, Dénia, Ondara, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia actuen com a Centre Associat al Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) i ofereixen els serveis d’informació i tractament de la demanda i de l’oferta. L’informe final de l’any 2010 reflecteix que el CREAMA ha gestionat i conclòs un total de 425 ofertes de treball, la qual cosa suposa una reducció del 7% respecte a l’any anterior degut, fonamentalment, a la conjuntura econòmica. Encara així, les agències de Pedreguer i Dénia sí que han presentat un increment del 43% i del 2%, respectivament, amb 10 i 3 ofertes més que en el 2009.

En 2010 s’han emés 6.693 cartes de presentació amb Dénia (2.396), Ondara (1.149) i Teulada-Moraira (1.023) com les més productives. 316 cartes de presentació són les que s’han emès des de l’oficina de Creama Pego. Les estadístiques detallen un total de 12.450 informacions sobre les accions i serveis que desenvolupa el SERVEF: cita prèvia, formació, procediment per a realitzar una entrevista, funcionament i utilitats de la web, etc. Xàbia és l’agència amb nombre més gran d’informació seguida de Dénia.

En l’apartat del tractament de les demandes d’ocupació s’han realitzat 7.389 entrevistes, un 2% menys que en el 2009. Els tres primers llocs han sigut per a Dénia, amb 2.080, Xàbia, amb 1.043, i Calp, amb 946. A Pego s’han gestionat 883 demandes d’ocupació, que inclouen entrevistes i actualitzacions de currículums, com a centre associat del SERVEF. Els números de les renovacions de la demanda han crescut un 19% i s’ha arribat fins a 14.701. Xàbia és la líder en renovacions (amb 3.367) però hi ha hagut un increment notable en totes les agències, com és el cas de Calp, amb un 75%, i Ondara, amb un 41%. A Pego s’han dut a terme 1.947 renovacions el que suposa un 32’30% del total d’activitat dels serveis que presta CREAMA Pego. Finalment, l’any passat va haver-hi un total de 1.648 actualitzacions de currículums.

La valoració dels candidats que acudixen a per les cartes de presentació i de les empreses que aconseguixen atendre les seues demandes és positiva. La capacitat de resposta i l’atenció personal són els ítems amb major puntuació.


673 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!