‘El Comissari i la Màfia’ seleccionat al Fesdecurt de Dénia

El segon curtmetratge de l’Escola de Teatre de Pego i Obrint Camí es projecta esta vesprada a les 20hores al Centre Social de Dénia dins el marc del Festival Internacional de Curts que se celebra a Dénia des del 21 i fins el 30 d’abril. Entre els 12 premis als que opten els diferents treballs presentats hi haurà un reconeixement exprés als curtmetratges fets a la comarca o per persones nascudes o que visquen en la Marina Alta, i un premi del públic.
El segon curt d’Obrint Camí va ser estrenat al Cinema Municipal de Pego el passat 27 de novembre de 2010 amb un pati de butaques de gom a gom. Hem tret de l’arxiu sonor un fragment auditiu per a introduir la notícia que avui ens ocupa al respecte i és que ‘El Comissari i la Màfia’ continua viu.

Aquesta vesprada de dimecres, 27 d’abril de 2011, el segon curt d’Obrint Camí i l’Escola de Teatre de Pego es projecta, junt amb d’altres, al Centre Social de Dénia, a partir de les 20 hores dins el I Festival Internacional de Curts ‘Fesdecurt’ que se celebra a Dénia del 21 al 30 d’abril. L’Escola Municipal de Cinema de la capital comarcal és la impulsora d’aquest certamen que naix des de la modèstia però amb el clar objectiu d´impulsar un circuit anual de curts per a estimular la gent que estudia a l’Escola.

Al Fesdecurt es lliuraran, en total, 12 premis. La primera categoria és la de ficció, subdividida en curts recents, curts premiats tot l´any i curts d´estudiants. També hi haurà un reconeixement exprés als curtmetratges fets a la comarca o per persones nascudes o que visquen a la Marina Alta. Un altre dels premis serà per al millor curtmetratge en valencià. Així mateix, el públic del I Festival Internacional de Curts també participa, ja que hi ha un premi del públic, és per això que des d’Obrint Camí animen als pegolins i a les pegolines que aquesta vesprada tinguen lliure a acudir a la projecció de ‘El Comissari i la màfia’ a partir dels 20 hores al Centre Social de Dénia. Els premis es lliuraran el dissabte, 30 d’abril.

599 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!