Costes impulsa la delimitació de 4 km de platja de Les Marines que afectarà 715 propietaris

El servici de Costes del Ministeri de Medi Ambient ultima els tràmits per a delimitar una miqueta més de 4 quilòmetres de platja del litoral nord de Dénia. La modificació marítim-terrestre en esta zona afectarà un total d’uns 700 propietaris, que en breu seran convocats per a la pertinent notificació. Els trams a delimitar es corresponen amb les zones de Les Deveses, Sorts, Setla-Mirarrosa (en Els Poblets) i Les Bovetes. No obstant, quedaria encara un xicotet tram, entre els mollons 117 i 120 -entre Llacuna Beach i Platja Daurada- on també existix encara un delimitació provisional. Parlem de platges i d’urbanisme, perquè el cap provincial de Costes, Vicente Martínez, va entregar la documentació pertinent als 4 trams de delimitació a l’alcaldessa de Dénia, Paqui Viciano, que falten en Les Marines. Es tracta, va assenyalar, dels de Bovetes, Deveses, Sorts i Setla-Mirarrosa. Entre els quatre, sumen una longitud de 4.140 metres de la primera línia de platja de les Marines.

En breu, Costes convocarà els propietaris afectats per a la notificació i realització de l’acta de fitació. La xifra conjunta de propietaris afectats pel nou delimitació arriba a 715: en Les Deveses, 266; en Sorts, 82; en Setla i Mirarrosa, 117; i en Les Bovetes, 250.

L’ajuntament de Dénia desconeix si tal delimitació implicarà el derrocament d’alguna vivenda. Cal recordar que l’any passat, en una actuació similar, el Ministeri de Medi Ambient va comunicar a l’ajuntament que un total de 242 elements invadixen el sòl públic en primera línia de platja en Les Marines. D’ells, més d’una desena són cases -la resta són tanques, jardins, rampes o escales-, 150 estan en Les Deveses.

765 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!