Corden amb corbates a una família en l’asalt a sa casa de Bellreguard

Agents de la Guàrdia Civil ha iniciat una investigació per a tractar d’aclarir les circumstàncies d’un robatori, comesa la matinada del dissabte al diumenge, per uns murciglers en la localitat de Bellreguard. Una xiqueta del matrimoni de tres anys dormia mentre es produiren els esdeveniments.
L’assalt nocturn a cases, que tanta inseguretat crea entre la ciutadania va tornar a viure un capítol dramàtic a la Safor. Un total de tres persones encaputxades van penetrar en la vivenda d’un matrimoni de funcionaris a Bellreguard per a perpetrar un robatori aprofitant que els habitants de la vivenda es trobaven dormint.

Els lladres es van dirigir al dormitori principal i van traure del llit a un home i una dona sota amenaces. A l’habitació del costat es trobava la seua filla de tres anys que afortunadament no es va despertar durant el succés.
Un dels assaltants es va dirigir a l’armari i va agafar diverses corbates del marit per a procedir a lligar als tres membres de la família.

Els assaltants no els van agredir físicament si bé tot es va produir en un clima de màxima tensió i sota amenaces. Segons sembla no van obtenir un gran botí atés que van registrar totes les instàncies de la vivenda i al final només es van emportar alguns objectes de valor i algunes joies del matrimoni.

Una vegada passat el perill, la família va aconseguir deslligar-se dels llaços fets amb les corbates i comunicar el fet a la Guàrdia Civil qui va desplaçar diverses unitats al lloc així com va establir els pertinents controls en les carreteres més importants de la comarca de la Safor sense que s’haja localitzat als lladres.
409 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!