Continuen les entrevistes a líders polítics municipals a Ràdio Pego

Aquest dijous, de 1 a 2 i de 6 a 7 de la vesprada, el torn és per la portaveu del grup socialista a l’ajuntament de Pego, Ana Aparisi. Urbanisme i crisi socialista a la capital comarcal seran els temes principals que tractarà aquest “Taula Oberta”.

La política torna de nou al programa d’actualitat de Ràdio Pego “Taula Oberta”. Com ja anunciarem en el seu moment s’ha obert un espai per a apropar la política local a l’audiència. En primer lloc va acudir als estudis de l’emissora municipal el líder de Ciutadans de Pego, Carmelo Ortolà. La segona en acudir a l’entrevista individual és la líder del PSPV de Pego Ana Aparisi. La cita aquest dijous, de 1 a 2 en, en l’horari habitual. A més, com ja es fera la primera vegada, el programa es repetirà de 6 a 7 de la vesprada.

L’urbanisme, present i futur, a Pego o la crisi del PSOE de Dénia seran els temes més àmpliament abordats durant l’entrevista. Recordem que Aparisi en aquesta legislatura és Regidora d’urbanisme, una de les àrees que més ampolles obri.


998 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!