Continuen les activitats del 8M a Pego

A Pego hui s’ha fet públic a través de les xarxes d’un vídeo amb els treballs realitzats als centres educatius al voltant de dones pegolines de relleu en diferents àmbits com son el social, cultural, científic, artístic i educatiu.


I el grup feminista Pandora, també des de les xarxes socials, proposa a totes i tots fer una ruta de referents feministes. Una ruta pels carrers del poble que es detalla en la seua pàgina de Facebook,i què està marcada a Google Maps. Segons s’indica en el post, Larous Productions ha fet uns cartells els quals han estat repartits pels deu punts a visitar en aquesta ruta, la qual Pandora qualifica com un viatge amb les reivindicacions de dones referents a través de la història del moviment feminista.


D’altra banda, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego continua amb les activitats programades en col·laboració amb Dones Cabal.

Després de la penjada de davantals a nombrosos balcons del poble, aquest cap de setmana veïnes i veïns de totes les edats han omplit la plaça Maria Cambrils amb cintes de color morat amb frases i reflexions al voltant del 8 de Març i la lluita feminista. Plaça on hui Dones Cabal ha donat lectura al manifest de la Xarxa de Dones de la Marina Alta.

A més de publicar el vídeo amb els treballs fet pels alumnes dels col·legis i instituts, hui es procedirà a l’enllumenat de la façana de l’Ajuntament amb llums de color morat.

JORNADA SOBRE PREVENCIÓ D’ADDICCIONS AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE

I, per últim, la Regidoria d’Igualtat convida a participar en la la I Jornada de Prevenció d’Addiccions amb Perspectiva de Gènere, organitzada per les Unitats de Prevenció de Conductes Addictives de la comunitat Valenciana. La jornada es farà el dimecres, dia 10, de les 17 a les 20:30 h en format en línia a través de la plataforma TEAMS.

El principal objectiu d’aquesta conferència és conscienciar sobre els estereotips de gènere i ampliar la mirada del personal que treballa en l’àmbit de la prevenció d’addiccions per a aconseguir intervencions inclusives i augmentar la qualitat de les mateixes. Per tant, la jornada va destinada a personal que treballe la prevenció d’addiccions des de qualsevol àmbit i a títol personal a qualsevol persona interessada en la matèria. La inscripció és gratuïta a través d’aquest enllaç que compartim en el nostre web i xarxes socials.

 

742 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!