Concurs de prevenció d’addiccions pel mòbil o internet

L’activitat està organitzada per la Conselleria de Sanitat, a través de la Direcció General de Drogodependències i promocionada per la Unitat de prevenció Comunitària de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i les Valls i està destinada a joves d’entre 15 i 25 anys. Per a participar només han d’enviar un missatge de text. La Direcció General de Drogodependències i la Unitat de Prevenció Comunitària de la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i les Valls es pugen al carro de les noves tecnologies i presenten un concurs de prevenció al que s’accedeix a través d’un missatge de text mòbil. La finalitat d’aquest concurs és premiar els missatges que més ajuden a prevenir el consum de drogues.

L’activitat està destinada a joves valencians, alacantins i castellonencs entre 15 i 25 anys. Aquestos només han d’enviar un missatge de text al 7373 amb la paraula clau NODROG, seguit d’un espai i el missatge -un missatge que té un cost de 15 cèntims d’euro- també es pot participar enviant un correu electrònic a nodrog@gva.es . Els missatges es poden enviar fins el proper divendres i no poden superar els 130 caracters, incloent-hi els espais en buit.

Aquelles persones que participen podran guanyar, si queden en primera posició, un ordinador portàtil, en segona posició un ipod touch i si queden en tercer lloc poden endur-se una wii. Hi haurà premis en dos categories d’edat, aquells que tenen entre 15 i 17 anys i el jovent que té entre 18 i 25 anys.
705 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!