Concedeixen un préstec per valor de 514.000 euros per a realitzar 10 inversions


El crèdit forma part del consignat al pressupost aprovat en març. Els diners es destinaran a distints projectes com es renovar el mobiliari de la residència, canviar parcs infantils o construir un magatzem en el cementiri i per a pagar sentències contraries a l’ajuntament interposades durant el govern de Carlos Pascual.
El passat dimarts es van tancar les negociacions amb una entitat bancària per a obtenir un préstec de mig milió d’euros que ja es va consignar en el pressupost aprovat en març. Els diners es destinaran a distints projectes com es renovar el mobiliari de la residència, canviar parcs infantil o construir un magatzem en el cementiri.

Una part del préstec també es destinarà a pagar les irregularitats realitzades en el projecte urbanístic del sector 2 al polígon, on recentment s’ha denunciat una suposada falsificació en els avals. Cambrils, al igual que fera l’alcalde el dilluns passat, es va mostrar molt crític amb la gestió del govern de Pascual que va impulsar i adjudicar les obres.

L’operació bancària es debatrà el proper dijous en el plenari ordinari que s’iniciarà a la una del mig dia. En l’ordre del dia també es destinaran 200.000 euros a pagar factures de l’anterior govern i de l’actual

Algunes de les factures precedeixen de treballs realitzats al 2002 i principis de 2003 que aleshores mancaven de consignació pressupostària.


776 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!