Comunicat de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Pego (10/12/21)

Des de salut pública ens informen que estem en una transmissió alta, la incidència en la comarca és de 343 i que s’espera una pujada per a la setmana que ve.

En aquest moment la pujada no és deguda a la variant Òmicron que no en tenim, és per la Delta que és la teníem fins ara.

Els brots son tot de tipus de contacte social, però hi ha un major augment de positius de menors en els col·legis que en els majors. D’ahí que aviat ens donaran la pauta de vacunació per a menors de 12 anys.

En l’hospital comarcal hi ha 12 pacients en planta i 4 en UCI per COVID-19.

Per a qui vulgui vacunar-se demà hi haurà jornades de portes obertes de 09:00 a 14:00 hores a l’hospital comarcal, dirigit a persones que hagin estat vacunades amb Jansen, majors de 12 anys que no hagin rebut cap dosi , personal sanitari i majors de 60 anys que no hagin rebut la tercera dosi.

En aquest moment en Pego hi ha 23 positius amb PCR+14 dies.

Informar a la població que la cita per a vacunar-se la tercera dosi es realitzarà per telèfon de cada departament, no esperen un SMS com abans ni agafen cita, segons vagin arribant les dosis aniran citant.

Estem en una altra onada, però no té res en veure amb les altres, la vacuna està funcionant i les dades ho demostren.

Hem de continuar amb la nostra vida, però anar amb compte que arriben unes dades assenyalades amb molt de contacte social. Siga’m responsables posem-nos les mascaretes i mantinga’m distancies per a no contagiar-nos ni contagiar.

Alícia Siscar
Regidora de Sanitat

871 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!