EnQuadres ha guanyat el premi del Concurs d’Aparadors Nadalencs

Els carrers del nucli antic del municipi es van omplir de gent divendres passat per a gaudir de la Nit en blanc a Pego, amb les decoracions en els establiments de l’Associació de Comerciants de Pego i la programació de la Casa de la Cultura, on també alguns comerciants locals van instal·lar unes paradetes per a oferir els seus productes.

Els comerços allargaren el seu horari d’obertura, així com la Casa de Cultura, on va tindre lloc el lliurament dels premis del concurs d’aparadors nadalencs. EnQuadres va guanyar el certamen, amb un aparador protagonitzat per la figura d’un àngel. Fil a Fil aconseguí el segon premi i La Potingues el tercer. Aquest concurs “És una forma d’incentivar també les compres al comerç local, la gent ix a veure les decoracions i aprofita per a fer algun regal que encara li queda pendent”, explica el regidor de Comerç, Ricardo Sendra. 

D’altra banda, els veïns i veïnes de Pego es van apropar a la Casa de Cultura per tal de visitar l’exposició pictòrica que presentava al públic l’obra guanyadora del XLV certamen de pintura de Pego, de Jorge Llopis Jordà, així com les creacions guanyadores d’edicions anteriors.

A més, a més, a la sala del Museu d’Art Contemporani es trobava una imponent taula, la Taula de Nadal’ confeccionada amb productes dels establiments de l’associació de comerciants, que s’ha de sortejar en uns dies entre totes les persones que facen les seues compres durant aquestes setmanes.
753 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!