Agenda del 10 al 12 de desembre

Encetem la nostra agenda amb la celebració de la Nit en Blanc de la Cultura i el Comerç, hui divendres a Pego. Els comerços estaran oberts fins les nou i mitja de la nit, a més, faran un mercadet al casc antic i la Casa de Cultura romandrà oberta fins a les 22:00h. I, l’ocasió serà aprofitada per a donar els premis als comerços que han guanyat el concurs d’aparadors nadalencs d’enguany.


En la jornada de hui divendres hi ha també programada una presentació literària. L’investigador i escriptor Manel Arcos presentarà hui en societat el seu llibre titulat Els Ganyans. La història que no es va contar. Pego 1844-1883. Serà al teatre Municipal de Pego a les set i mitja de la vesprada, amb les intervencions de l’autor, Manel Arcos, la regidora de Cultura, Laura Castellà i Carmina Dominguis com a col·laboradora.


Demà dissabte de matí, a partir de les nou i mitja, al parc natural de la marjal Pego-Oliva es farà una visita a la muntanyeta verda, com a activitat commemorativa del Dia Internacional de les Muntanyes. L’activitat ha estat batejada com El Dia de la Muntanyeta i servirà per a posar en valor la seua riquesa mediambiental i paisatgística. Per a participar-hi cal fer una inscripció prèvia. El telèfon de contacte és el 679195227 i el correu electrònic és parque_pegooliva@gva.es.


Demà també, a les nou i mitja del matí es farà una activitat d’observació d’ocells a la Marjal. Està organitzada per la Mancomunitat de Turisme en col·laboració amb Birdwatching Spain. Cal inscriure’s reomplint el formulari que es troba dins l’agenda d’activitats del web de turisme www.pegoilesvalls.es.


A més, a més, com cada dissabte, a les 10 del matí es farà la ruta urbana pels carrers de Pego. Per a més informació sobre les activitats de la mancomunitat de Pego, l’Atzúbia i les Valls, el telèfon de l’oficina de turisme és el 96 640 08 43.


I ja de vesprada, a les set, recordem, tindrà lloc la presentació de l’última obra de l’escriptora pegolina Elvira Cambrils, Aire, guardonat amb el Carmelina Sánchez Cutillas de Novel·la i Prosa Creativa 2021. La presentació es farà a l’espai veïnal de Pego. A la mateixa hora, les set de la vesprada, al teatre municipal, l’Agrupació Musical oferirà el seu concert de Nadal.


Passem al diumenge, jornada en la qual el Centre Excursionista Pego farà l’última eixida de l’any, serà una ruta senderista per la Vall de Gallinera.


I, per últim, a les cinc i mitja de la vesprada, al teatre municipal es representarà el musical Supercalifragilístico organitzat per la falla Convent. Les entrades estan a la venda a la tenda Venturo Moda i a la Casa de Cultura.

838 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!