Comunicat de la Regidoria de Sanitat (19/02/21)

Com cada setmana ens hem reunit per videoconferència Salut Pública, Marina Salut, alcaldes i alcaldesses i regidors i regidores de sanitat de la comarca.

Des de Salut Pública ens informen que ha baixat la incidència, per tant, baixen el nombre de casos.
En els centres de dia avui estan acabant de vacunar. El procés de vacunació continua i per part de Marina Salut ens comuniquen que ahir es varen vacunar als majors de 90 anys, avui dia estan vacunats el 42%, estem parlant del voltant de 730 persones majors de 90 anys de la nostra comarca. El criteri que s’ha seguit per a vacunar a aquestes persones és que siguen persones amb mobilitat per a anar al centre de salut. A la resta els telefonaran i aniran al domicili a vacunar-los.

El procés de vacunació és mitjançant cita telefònica per tal de poder controlar l’aforament.

La vacuna que s’està inoculant actualment és la Pzifer.

El procés de vacunació actualment està siguen tan lent, perquè no estan arribant suficients vacunes, no és un problema d’Espanya ni de falta de personal, és un problema que ve d’Europa.

També ens han informat que avui en dia hi ha 15 pacients a planta i 12 a l’UCI malalts de Covid-19. Els pacients en planta baixen, però les UCI continuen en pacients de setmanes anteriors.

Pel que fa a les dades de la nostra localitat segons la Conselleria de Sanitat, actualment hi ha 14 positius més que la setmana anterior, 26 persones amb PCR+14 dies i un mort més.

Són bones dades, perquè estem baixant, però hem de tenir en compte que no són tan bones perquè com estem veient continuem sumant nous casos totes les setmanes.

Aquesta situació està fent-se llarga i molt dura, demanem un poc més d’esforç a tots els pegolins i les pegolines.
Gràcies a tots vosaltres aquesta crisi sociosanitària acabarà al més aviat possible.

Recordeu que hem de continuar limitant les nostres interaccions socials a aquelles que siguen estrictament necessàries i complir amb les normatives sociosanitàries i les mesures restrictives de mobilitat vigents.

El virus no discrimina!

La nostra salut està en joc!

No podem baixar la guarda!

703 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!