Comsa tanca els carrers perquè no s’han recepcionat les obres

Fins que l’empresa no licite les obres és la responsable dels danys que es produisquen en vehicles o persones, després d’una reclamació Comsa ha decidit llavar-se les mans de responsabilitats i tallar el trànsit. Independentment, alguns veïns també han decidit tallar, en aquest cas, les cadenes ubicades a l’inici del c/Ecce-Homo. Les obres del centre del poble, les conegudes com a les obres de les 5 places continuen portant maldecap als pegolins i pegolines que viuen pels voltants i també a l’empresa que està executant les obres, Comsa. La darrera mesura escomesa per l’empresa encarregada de posar cadenes a l’entrada del C/ Sant Agustí, Major i Ecce-Homo ha molestat els veïns i veïnes que viuen en la zona afectada.

La mesura va ser adoptada després de reclamar el conductor d’un vehicle una indemnització per un accident produït a l’entrar en la zona d’obres. La reacció de la mercantil ha sigut posar cadenats en eixos carrers perquè cap cotxe accedisca a la plaça de l’Ajuntament i puga resultar danyat. Amb anterioritat ja s’havien produït més queixes per caigudes de vianants.

La mesura no ha tingut en compte, una vegada més, a comerciants i residents de la zona. En este sentit, s’ha dificultat encara més el servei als comerços i restaurants del casc històric, així com als veïns que viuen en els carrers esmentats anteriorment i en altres adjacents que ja no poden accedir als seus habitatges i garatges amb cotxe.

De fet, les cadenes col•locades per a impedir el pas dels vehicles han sigut tallades en dos ocasions en el carrer Ecce-Homo en el que portem de setmana. La solució és difícil de trobar ja que les mesures de seguretat i les pròpies obres xoquen directament amb la vida dels ciutadans. Des de l’Ajuntament s’està intentant que tant la Conselleria com Comsa els recepcionen les parts de les obres que ja estan acabades per a poder normalitzar mínimament el funcionament de la zona centre del poble, però segons declaracions d’Aparisi, “és una lluita” que es presenta difícil.679 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!