Compromís per Pego vota Jordi Sebastià

Guanyava a les primàries presencials amb el 84% dels vots emesos. Participa el 53,85% del cens del col•lectiu de Pego i Les Valls en la votació del candidat i el 45,19%, a la resta de la llista.
Divendres passat finalitzava el termini per a votar a les primàries al Parlament Europeu de Compromís.
A Pego, a les 21h., es tancaven les portes de la Cambra agrària on va es va instal•lar la mesa electoral. El resultat de la votació presencial confirma la supremacia del Bloc al col•lectiu pegolí amb més del 84% dels vots per a Jordi Sebastià.


A banda d’això, el secretari local de Compromís per Pego, Àngel Oltra comentava que s’esperava que els més mediàtics foren els més votats i apuntava que “Jordi Sebastià ha sigut alcalde de Burjassot i ha fet una bona feina allí […]”.

De les 104 persones censades al col•lectiu de Compromís de Pego i Les Valls, segons les dades que oferix la coalició en la seua plana web, han votat al candidat o candidata a encapçalar la llista de Compromís al Parlament Europeu, el 53.85%. D’eixe percentatge, un 66.1% de les persones censades van votar per Internet i el 33.93% ho van fer divendres passat, presencialment. Del total de vots emesos, el 62.5% va ser per a Jordi Sebastià, confirmant la tendència general de les votacions a tot el territori valencià. La segona més votada la ser l’única dona, Isabel Martín amb un 14.29%. Li seguix Julià Àlvaro (10.71%), Enric Bataller (8.93%) i Pedro Sánchez (3.57%).
Valorava positivament la participació pegolina a les primàries de Compromís Àngel Oltra, ja que informava que el còmput global de participació sobrepassava el 50% del cens i que, el primer pensament era que “no participaria quasi ningú”, el que no ha estat així.

“El poder ordenar i decidir qui anirà de nº1, de nº2 o de nº3, en contraposició a les llistes tancades, això és democràcia”, afirmava Oltra qui, alhora veia el procés de primàries com un saludable exercici de participació democràtica.


936 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!